magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Recensământul bloggerilor dâmbovițeni #DBloggers

Internetul poate să fie un loc minunat doar că îl tot umplem cu tot felul de tâmpenii. Foarte multe site-uri fac la greu SEO Spam pentru a domina motoarele de căutare, făcând astfel căutarile din ce în ce mai irelevante.

Aseară mi-am adus aminte de un proiect foarte vechi numit #DBloggers pe care am vrut să-l pornesc prin 2012. Cum „Internetul iarna dar nu uita niciodata” (e o vorba pe care o zic uneori despre internet) am zis sa verific în web archive dacă mai există ceva informații despre proiectul respectiv.

Norocul meu este că am găsit un articol pe care l-am scris pe blog și am reușit să îl recuperez. Redau mai jos articolul respectiv.

Fiind dâmbovițean îmi doresc să văd mai multă acțiune și pe la noi în partea de online. Așa cum se face în București, Constanța, Arad, Ploiești … etc, și pe la noi se poate. Îmi place să scriu, să citesc și chiar să organizez campanii destinate bloggerilor.

Și nu doar bloggerilor! Putem face lucruri minunate pentru toată lumea, trebuie să muncim și să avem răbdare.

În acest scop pornesc astăzi Grupul Bloggerilor Dâmbovițeni ce are ca scop principal găsirea și promovarea bloggerilor din Dâmbovița. Sper să se creeze cât mai rapid o comunitate considerabilă de bloggeri dornici să participe în campanii educaționale, sociale, publicitare, cât și alte activități pe care le vom organiza împreună.

Aștept să intrați în acest grup pentru a fi la curent cu toate noutatile pe care le vom aduce. Dacă nu aveți cont de facebook dar totuși doriti să fiți informați vă astept cu un comentariu la acest articol.

Cum au evoluat lucrurile între timp? Păi simplu. Nu au evoluat deloc.

Deși sunt sigur că există foarte mulți bloggeri din Dâmbovița, mai nou și vloggeri sau micro influenceri pe Instagram, TikTok și Twitter, în toată perioada asta nu s-a concretizat nimic în privința asta.

Nu au apărut comunități de bloggeri locali, nu au existat campanii locale și nici nu pare să fi încercat cineva ceva in acest sens.

Cum ar zice Fizz, daca nu eu, atunci cine? Pentru că mă tot gândesc la asta și-mi pun următoarele întrebări:

  • Merită să-mi aloc timp și resurse pentru a încerca (din nou) să găsesc bloggeri din Dâmbovița?
  • Dacă mă apuc, reușesc oare să formez o comunitate puternică?
  • Iar dacă reușesc să strang o mană de oameni, ce facem? Sunt dispuse companiile să învestească bani pentru a organiza diferite campanii publicitare?

Sursa foto: freepik

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
2 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.