magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

RGDA la Gamescom: Viitorul jocurilor romanești suna bine!

Yep! RGDA, adica Romanian Game Developers Association, adica (pe romana de data asta) asociatia dezvoltatorilor de jocuri romanesti, a participat la Gamescom. Pentru cei care nu stiu, Gamescom reprezinta cel mai important targ european dedicat gaming-ului si are loc in Germania, la Köln.

In cursul celor 4 zile, prin standurile romanesti s-au plimbat nu mai putin de 5000 de persoane. Ma bucura foarte tare prezenta lui Gray Dawn la Gamescom si sper ca Interactive Stone sa beneficieze de ceva investitori dupa acest eveniment.

In continuare va las comunicatul de presa din are puteti afla mai multe detalii:

Mii de pasionați de jocuri au experimentat jocurile românesți la Gamescom
RGDA a adus studiourile de gaming românești la cel mai mare târg european dedicat gamingului

Weekend-ul trecut, RGDA (Romanian Game Developers Association) a fost reprezentată la Gamescom de patru studiouri de gaming românești, ale căror standuri au fost vizitate de peste 5000 de pasionați de gaming, în cursul celor 4 zile. Sand Sailor, Carbon, Amber, Scorpius Games și Angry Mob sunt studiourile românești care au participat sub egida RGDA. Gamescom este cel mai important târg european dedicat gaming-ului, ce are loc în fiecare an la Köln, Germania.

Spiritele s-au încins la standul celor de la Angry Mob Games, unde vizitatorii au stat la coadă pentru a se bate în cel mai „fresh” fighting game, Brawlout, ce îmbină precizia celor mai aprigi luptători cu un stil de animație captivant. În fiecare zi a fost organizat câte un turneu, care se juca pe cele 3 display-uri din stand, timp de trei ore, la care participau peste 50 de oameni puși pe acțiune. (Trailer: )

La standul Scorpius Games, gamerii au putut juca cea mai nouă creație a studioului: PositronX este un shooter first person care folosește cea mai nouă versiune a tehnologiei Unreal Engine 4. Jocul oferă o libertate mare jucătorilor, care trebuie să fie cât mai calculați cu modul în care își consumă muniția, căci inamicii se înmulțesc necontenit. (Link: )

La standul publisher-ului Carbon, vedetele au fost adorabilii gemeni Tom și Lilly, personajele principale ale jocului mobile Link Twin, produs de Lorraine Studio, ale căror aventuri au fost experimentate de peste 1000 de oameni. (Trailer: ). De asemenea, Carbon a prezentat trailer-ul jocului Gray Down, creat de Interactive Stone, un joc horror cu fior religios, presărat cu elemente psihologice. Jocul va fi lansat pe PC și Playstation 4. (Trailer: )

Sand Sailor Studio a prezentat Black The Fall, un joc-puzzle a cărui acțiune se desfășoară în interiorul unui regim comunist distopic. Vizitatorii au intrat în hainele unui muncitor de fabrică, personajul principal al jocului, a cărui provocare este să păcălească sistemul opresiv și al cărui drum spre libertate este plin de puzzle-uri, capcane și manipulări la tot pasul. (Trailer: )

Amber Studio a venit la Gamescom pentru a prezenta serviciile creative pe care le oferă developerilor de jocuri: servicii de deployment, quality assurance și live maintenance.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.