software gestiune facturare magazin
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Rochia, piesa de bază în caracterizarea unei femei (P)

Din cele mai vechi timpuri rochia a fost piesa de bază în caracterizarea unei femei. Cu timpul ea a ajuns să definească femeia. În funcţie de eveniment, rochiile nu se abţin de la a fi lungi, scurte, largi, strâmte, mai colorate sau mai sobre, oricum ar fii ele întotdeauna ştiu să scoată în valoare ce e mai bun de la persoana care le poartă.

Desigur, când ne alegem o rochie trebuie să ne gândim la mai mult decât faptul că trebuie să ne placă. Trebuie să ne pună în avantaj anumite părţi ale corpului dar şi sa ascundă altele! Rochia face femeia dar şi femeia face rochia. Doina Levintza spune mereu că o rochie este pusă în valoare numai dacă femeia care o poartă ştie sa o poarte, asta înseamnă atitudine şi rafinament.

Mie în general, ca să-mi placă o rochie trebuie să o probez, să o simt, să o văd cum se aşează pe mine şi cum îmi schimbă atitudinea. Culorile, lungimea vin întotdeauna în funcţie de dispoziţie şi de ce se cere la evenimentul unde vreau să o port. O rochie trebuie să inspire elegant şi rafinament dar fără a da impresia că te chinui prea mult să obţii aceste lucruri.

Cred că rochia perfectă pentru un eveniment este aceea care reuşeşte să întrunească trei condiţii esenţiale: să fie conformă cu protocolul evenimentului, să te avantajeze şi sa îţi ofere o eleganta sublima şi desigur, a treia condiţie, să-ţi placă!

Pentru rochii si rochii de seara va recomand siteul www.rochiideseara.net.

Guest post de Nicoleta (mindbodyandspirithealthy.wordpress.com)

One Comment

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.