Dupa numeroase anchete, romanul care detinea ultimul manual, inca intreg, al celebrelor telefoane Nokia 3310, a fost arestat de catre politie in urma cu 3 zile.

mug-shotIndividual s-a facut remarcat inca de anul trecut, cand niste pasageri CFR l-au vazut in Gara de Nord, imbarcand intr-un tren catre Targoviste. Pasagerii s-au plans ca acesta rasfoia ostentativ manualul albastru pe care scria cu litere mari “NOKIA 3310”.

Aceștia au alertat imediat politia, declarandu-se socati si agresati de o asemenea fapta ce putea fi savarsita numai de un criminal.

Dupa mai multe investigatii si anchete care au durat aproximativ un an, romanul a intrat in vizorul FBI-ului, ajungand pe lista MOST WANTED pentru frauda. Exista cel putin 8 capete de acuzare care sustin ca romanul nu poate sa detina ultimul manual pentru Nokia 3310 si ca totul este o frauda realizata de acesta in speranta ca se va imbogati.

fbi-most-wanted-s

Cativa jandari au dat intamplator peste acesta la intrarea in padurea Vlasia. Nu este clar daca individul era pe cale sa savarseasca inca o infractiune, insa asupra lui a fost gasit manual pentru Nokia 3310 si legitimatia pentru testarea nationala din iunie 2004.

manual-nokia-3310

Individul nu este comunicativ si repeta cuvintele: “Salvati-ma! Nu ma duc la BLP. “

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare.