magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Roman arestat pentru deținerea ultimului manual de Nokia 3310

Dupa numeroase anchete, romanul care detinea ultimul manual, inca intreg, al celebrelor telefoane Nokia 3310, a fost arestat de catre politie in urma cu 3 zile.

mug-shotIndividual s-a facut remarcat inca de anul trecut, cand niste pasageri CFR l-au vazut in Gara de Nord, imbarcand intr-un tren catre Targoviste. Pasagerii s-au plans ca acesta rasfoia ostentativ manualul albastru pe care scria cu litere mari „NOKIA 3310”.

Aceștia au alertat imediat politia, declarandu-se socati si agresati de o asemenea fapta ce putea fi savarsita numai de un criminal.

Dupa mai multe investigatii si anchete care au durat aproximativ un an, romanul a intrat in vizorul FBI-ului, ajungand pe lista MOST WANTED pentru frauda. Exista cel putin 8 capete de acuzare care sustin ca romanul nu poate sa detina ultimul manual pentru Nokia 3310 si ca totul este o frauda realizata de acesta in speranta ca se va imbogati.

fbi-most-wanted-s

Cativa jandari au dat intamplator peste acesta la intrarea in padurea Vlasia. Nu este clar daca individul era pe cale sa savarseasca inca o infractiune, insa asupra lui a fost gasit manual pentru Nokia 3310 si legitimatia pentru testarea nationala din iunie 2004.

manual-nokia-3310

Individul nu este comunicativ si repeta cuvintele: „Salvati-ma! Nu ma duc la BLP. „

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
One Comment

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.