magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Romania are nevoie de propriul “Elon Musk”.

Probabil majoritatea dintre noi am auzit de Bill Gates, Steve Jobs, Mark Zuckerberg, Florin Salam insa nu toti am auzit de Elon Musk. Desi nu este la fel de cunoscut ca cei mentionati mai devreme, consider ca investitiile acestuia contribuie cel putin la fel de mult in schimbarea lumii asa cum o stim.

Potrivit Wikipedia, Elon Musk are 44 de ani si este un magnat Americano-Canadian nascut in Africa de Sud. Acesta este inginer, inventator, antreprenor si principalul infiintator al unor proiecte care isi propun sa schimbe lumea: SpaceX, SolarCity, Testa Motors si Paypal.

SolarCity este un proiect bazat pe productia si distributia de energie electrica din surse regenerabile. Desi are la baza un principiu pe care multi il consideram banal, mai exact transformarea energiei solare in energie electrica utilizand panouri fotovoltaice, strategia de business abordata este foarte buna si usor de adoptat.

Un sistem de panouri solare are un pret prohibitiv pentru mare parte din populatie, insa daca il oferi „gratuit”, cu conditia ca restul de energie neutilizata sa fie redirectionata in reteaua nationala, ai definit deja un business productiv.

Ba chiar mai mult, cred ca putem aplica o astfel de filozofie de business inclusiv in Romania, insa inainte de asta trebuie sa gasim ne gasim propriul „Elon Musk”.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=mh45igK4Esw]

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
One Comment

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.