magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Se scumpește energia cu 5%

Pe la ora 18 si cateva minute am primit un email in care am aflat ca pretul energiei electrice se majoreaza cu 5%. Mi se pare un procent excesiv de mare care ma face sa ma gandesc cine are de castigat cel mai mult din toata scumpirea asta dubioasa.

„Preturile in sectorul energiei electrice atat pentru consumatorii casnici, cat si pentru cei non-casnici, vor creste cu 5%, incepand cu data de 1 iulie 2012, informeaza Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE) intr-un comunicat publicat astazi.”

Citeste mai mult: avocatnet.ro

ANRE sustine ca aceasta scumpire este menita sa coreleze costurile de productie si livrare cu castigurile.

Eu personal nu ii cred si sunt sigur ca au castiguri atat de mari incat isi permit deschiderea a inca 100 de hidrocentrale in tara. Insa nu vor face asta deoarece exista fonduri si bani care asteapta sa fie furati pe partea de energie verde.

Oare cand vom deschide ochii si vom intelege ca in Romania nu are suficiente zone eficiente pentru productia de energie eoliana? Noi nu suntem Norvegia, nu avem curenti de aer suficient de puternici si constanti in toata perioada anului. Iar daca sunt niste pretinsi ingineri care sustin asta, sunt dobitoci sau au fost platiti sa minta.

Si din tot cacatul asta avem de suferit noi!

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.