magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Seminar cu Ovidiu Olaru : Cum sa faci Business in Romania?

Hai ca am inceput bine anul, cu multa substanta irelevanta si frustrari publicate pe blog. Dupa ce ieri v-am scris despre ipocrizia si lipsa de cultura a oamenilor din Dambovita, astazi va ofer un exemplu de „antreprenor” cu multa initiativa, Ovidiu Olaru, omul care se ridica dupa fiecare lovitura, dar tot nu vrea sa invete ce e bine si ce e rau.

Inca de prin 2012 i-am citit numele pe internet. Lumea il lauda ca-i țepar, dar nu se lasa. Om de afaceri adevarat cu viziune! Ce pot sa mai spun? Cand l-am rugat sa inceteze cu spam-ul a facut spume si tot nu s-a oprit.

Omu’ isi deschide un blog pe ceau.ro si incepe sa latre in toate directiile. Ba ca la mintit eMag si se simte neîndreptățit, ba ca xservers.ro sunt prosti si nu vor sa-l gazduiasca, ba ca l-au tepuit E-advertising…

Si nu se opreste desigur aici.

ovi olaru

Dupa ce esuaza total cu nstiri.ro si marketingul.ro, se apuca de servereweb.ro, unde tranteste o tema de wordpress prost configurata, cateva mesaje pe facebook si promisiunea ca:

„Ne ocupăm cu găzduirea web într-un mod profesional, asigurându-vă că datele dumneavoastră se află în siguranță, iar site-urile se vor încărca rapid, fără întreruperi. Administrarea conturilor de găzduire am simplificat-o, oferindu-vă panoul de control cPanel. Suntem alături de dumneavoastră în orice moment pentru a vă ajuta.”

Din nou. Ce pot sa mai zic? Ca e penibil? Ca pana si logo-ul e furat de la o firma din State?

A se observa in stanga logo-ul www.servereweb.ro si in dreapta logo-ul original prezent pe 24sevenitsolution.com
A se observa in stanga logo-ul www.servereweb.ro si in dreapta logo-ul original prezent pe 24sevenitsolution.com
Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
9 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.