magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Sistem de afiliere cel.ro prin 2parale.ro

sistem de afiliere

Inainte de toate trebuie sa mentionez ca desi am cont pe 2parale.ro, nu am inregistrat niciodata comisione prin acestia. Sistemul de afiliere 2parale.ro, desi este fara indoiala unui eficient, care produce rezultate atat pentru advertiseri cat si pentru publisheri, mi s-a parut mult mai complicat fata de profitshare.ro. Cel putin senzatia asta am avut-o in urma cu ceva ani, cand ambele sisteme abia se nasteau.

Totusi, vreau sa scot in evidenta un aspect foarte important pe care nu l-am vazut pana acum la alte magazie online. Cel.ro a publicat pe homepage un mic banner prin care incurajeaza publisherii sa utilizeze sitemul lor de afiliere din platforma 2parale.ro

Bun? Si ce e atat de interesant in asta? Faptul ca cel.ro ofera o transparenta imensa vis-a-vis de afiliati si chiar de potentialii afiliati. Chiar daca nu ai un cont pe cel.ro si nici macar pe 2parale.ro, poti accesa o pagina in care sunt listatea in mod clar, toate comisioanele oferite de catre acestia prin sistemul de afiliere.

Lista de comisioane poate fi accesata aici iar in ea se poate observa clar ca nu au comisioane mai mic de 2%, maximul fiind de 6%.

Nu stiu de cat timp exista acel banner sau de cand exista afilierea dintre cel.ro si 2parale.ro, insa ma bucura sa vad nivelul asta de transparenta. Bravo.

Ca nota de final, sunt foarte curios cand o sa isi dezvolte propria platforma de afiliere oamenii de la ContentSpeed. Au deja o platforma de ecommerce foarte buna si se lauda cu un portofoliu de peste 400 de magazine online. Daca isi vor dezvolta propriul sistem de afiliere, vor avea de castigat ei, clienții acestora cat si publisherii.

photo credit: Online shopping via photopin (license)

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.