software gestiune facturare magazin
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Site-uri de anunturi gratuite (P)

Am o mica nelamurire, iar daca stau bine sa ma gandesc, e posibil sa fie chiar putin mai mare. Nu am nici cea mai mica idee ce site-uri de anunturi gratuite exista, care sunt mai bine si pe care trebuie sa il aleg pentru a pune cateva anunturi.

Chiar e reala dilema mea! cont pe Okazii nu am si nici nu doresc sa imi fac. Noul lor sistem de inregistrare, plata, etc. e prea dificil pentru mine. Nu am chef de stres inutil, de confirmari telefonice, s.a. Vreau un site simplu pe care sa pot publica diferite anunturi in mod gratuit.

Insa trebuie sa recunosc faptul ca sunt putin pretentios. Nu doresc sa imi bat capul cu siteuri care nu au rezultate pozitive. Nu ar avea rost sa scriu un anunt de vanzare/cumparare pe un site cu trafic mic unde e clar ca nu o sa am rezultate bune.

Astept de la voi recomandari de site-uri pe care ati publicat un anunt si ati avut succes. Sau poate ati cumparat ceva recent si nu ati luat teapa. Eu sunt destul de paralele cu vanzarea si cumpararea atat in viata reala cat si pe internet. Am cateva magazine online de la care comand atunci cand am bani, insa rest, n-am idee.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.