magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Social media, bloggeri si hosting

De curand am avut ocazia sa vorbesc cu foarte multe firme de hosting. Motivele nu sunt importante, insa am tras cateva concluzii foarte importante. Una dintre ele ar fi faptul ca unele firme de hosting inca nu au persoane care se ocupa de conturile lor de Twitter, Facebook, etc. Iar cele care au nu prea stiu cum sa le foloseasca si cum sa vorbeasca pentru a aduce beneficii firmei.

Nu sunt social media expert, nu ma declar cunoscator si nici nu doresc sa fiu considerat a fi. Pur si simplu imi exprim parerea! Consider ca majoritatea firmelor de hosting cu care am vorbit, nu stiu sa le vorbeasca utilizatorilor. Si am sa pun putin accept pe cuvantul bloggeri atunci cand vorbesc de utilizatori.

Este imperativ sa cauti sa atragi, sa negociezi si sa ofertezi un blogger sa vina la firma ta. De ce? Pentru ca oricat de necunoscut ar fi individul, parerea lui conteaza! Feedback-ul de la el este foarte important, conturarea afacerii tale dupa necesitatile clientilor cat si atragerea noilor clienti depind de asta.

Am vazut cateva firme de hosting incepand activitatea, mergand binisor, facand greseli si apoi murind. Este un cerc pe care am ajuns sa il consider normal deoarece este imposibil sa ramai pe piata la infinit. Insa poti fi cunoscut si iti poate merge bine o lunga perioada de timp.

Tin sa ii felicit pe baietii de la Keyhost pentru ca bat bine in servere. Au parte de o cumunicare foarte eficienta pe twitter si stiu ca si-au castigat cativa clienti asa. Pe mine m-au convins, m-au ofertat si nu i-am putut refuza. Momentan nu pot spune prea multe despre serviciile pe care mi le-au oferit deoarece nu am apucat sa le testez. Din ceea ce am observat, serverele lor se misca excelent.

In curand am sa vin atat cu critici cat si cu laude despre acestia.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.