software gestiune facturare magazin
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Statistici afiliere pentru anul 2016

Nu sunt genul de persoana care se lauda cu banii pe care ii are sau pe care ii castiga. De fapt, intreaga mea viata am fost sarac din punctul asta de vedere. Sarac financiar. Acest lucru m-a facut sa pun accent pe alte chestii, nu pe bani.

Nu stiu cum este sa ai bani multi, cum sa faci bani usor sau cum sa administrez corect banii pe care ii am. Pentru mine banii sunt o simpla moneda de schimb, nimic mai mult. Daca as avea shitload of money nu as fi cu nimic mai fericit.

Dar sa revenim la afiliere. In 2015 am generat un minim de 50 lei/luna din marketing afiliat, in general prin Profitshare. In 2016 am general mai putin de 300 lei tot anul, insa nu am fost prea activ. De fapt, n-am fost activ deloc in ceea ce priveste afilierea si n-am facut eforturi in a promova nimic. Se pare ca banii nu prea m-au motivat.

Am generat insa vanzari de peste 20 000 lei prin afilierea de la PCG, iar asta din numai 8 clienti. In jur de 14 000 lei in perioada august- decembrie, avand in total comisioane de 400 lei. Adica 2% din tot ce s-a cumparat. Ceea ce nu e rau. Sunt sigur ca, daca eram mai activ, puteam genera mai mult.

In prezent mai am de incasat 80 lei din Profitshare si vreo 140 sau 150 lei de la PCG. Sa investesc mai mult timp in marketing afiliat anul asta?

6 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.