software gestiune facturare magazin
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

SyncPhone – un Windows Phone cu potential

sync-phone1

Tehnologia evoluaza intr-un ritm foarte alert. Chiar si cei atehnici, sau cei care sunt impotriva tehnologiei, stiu foarte bine asta. Personal m-am intrebat de multe ori ce sa alerg, un telefon, o tableta sau un laptop? Cand ai nevoie de putere mare de calcul, alegerea ideala este clar un computer (chiar si laptop). Daca nu ai nevoie de putere mare de calcul, te poti descurca foarte bine cu un telefon sau o tableta.

Eu am scris pe blog aproape un an utilizand o tableta Infotouch, mai exact, un iTab 971 Dual Core de care am fost extrem de multumit. I-am pus o husa cu tastatura si aveam un set-up perfect. Era usoara, avea autonomie foarte mare si reuseam sa scriu aproape zilnic pe blog.

Dupa cum spuneam, tehnologia evoluaza intr-un ritm foarte alerg. Acum exista pe piata dispozitive menite sa satisfaca toate necesitatile pe care le-am mentionat mai sus. Un exemplu bun este SyncPhone, un smartphone al companiei Nurve Technologies ce are performante similare cu un Microsoft Surface 3.

https://www.youtube.com/watch?v=IR7UR7aPwIk

Pentru a putea lansa acest smartphone, cei de la Nurve Tehnologies au demarat o campanie de crowdfunding pe Indigogo. Daca aceasta campanie se incheie cu succes, SyncPhone o sa fie disponibil in 3 versiuni: SyncPhone, SyncPhone S si SyncPhone Pro.

Toata gama o sa fie echipata cu procesoare Intel Atom, modelele x5-Z8300, x5-Z8500 respectiv x7-Z8700, memorii RAM cuprinse intre 2 GB, 4 GB si 8 GB si spatii de stocare cu capacitati de 32 GB, 64 GB si 128 GB.

De asemenea vor avea camere foarte bune, de 8MP, 12MP si 20MP, conexiune LTE, WiFi si Bluetooth, ecrane de 5.4 inch si vor rula sistemul de operare Windows 10.

Mai multe specificatii tehnice alte smartphone-ului SyncPhone:

syncphone

Principalul avantaj pe care SyncPhone se bazeaza este rularea sistemului de operare Windows 10 cu Full Desktop OS, oferind practic un adevarat computer portabil ce incape intr-un singur buzunar.

Din pacate pretul s-ar putea sa nu fie pentru orice buzunar.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.