magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Ţară, ţară vrem ostaşi! (concurs)

Dragi camarazi din toata tara, va salut! Declar cu bucurie ca in data de 22 iunie, adica peste cateva zile, ma voi prezenta cu buletinul si toate actele necesare in fata sediului de inrolare. Am fost chemat la arme si n-am putut refuza. Stiu ca n-am o conditie fizica deosebita, nu sunt facut pentru lupta, insa mi-a fost greu sa nu accept ocazia de a distruge cateva tanc-uri inamice folosind maiestria si precizia click-urilor de mouse.

Screenshot 2014-06-18 18.51.06

Acum, daca tot ne-am linistit putin. Nu plec intr-un razboi real ci imi declar participarea la un eveniment de gaming organizat de catre PC Garage. Pagina oficiala a evenimentului poate fi accesata aici.

Nu o sa va bat la cap cu prea multe informatii legate de organizarea evenimentului. Le puteti citi singuri pe pagina oficiala. Ceea ce doresc sa subliniez este faptul ca ne vom distra extrem de mult, se vor da probabil o multime de materiale promotionale si tricouri iar premiile sunt in valoare de 1500 dolari.

Sponsorii oficiali ai evenimentului sunt Logitech, Nvidia si Utok. Despre cei din urma v-am tot scris, iar despre primii doi este imposibil sa nu fi auzit. Logitech este unul dintre cei mai mari producatori de periferice din lume, iar nVidia pastreaza locului I in productia de placi video de multa vreme.

In cazul in care ai incercat sa te inscrii online si nu ai prins loc, te astept duminica, pe 22 iunie, la ora 10 jumate – 11, in noul sediu PC Garage pentru a mai avea o sansa. Adresa Showroom-ului este Str. Logofat Tautu, Nr. 68A, in sector 3. Zona Timpuri Noi.

Modul de joc este simplu, 7 vs 7 cu tancuri de tier 1, fara nici un fel de upgrade. In felul asta vom avea parte de un concurs echilibrat in care singurul factor eliminator este experienta.

La orice concurs exista premii, nu?

Locul 1:

Locul 2:

  • 7 X Set Tricou + Rucsac+ Mouse pad NVIDIA

Premiul surprinza:

Deci. Cine mai vine? Later edit: Ah! Am uitat sa va spun. Chiar daca nu ati castigat unul dintre premiile de mai sus, ai sanse foarte mari sa castigi in-game money. Adica? Adica GOLD! Premiile sunt oferite direct de catre Wargaming.net.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.