magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Tesla pe timp de coronavirus

Mereu mi-au plăcut cei de la Tesla și Space X. Mi se par revoluționari, curajoși și îmi place energia pe care Elon Musk reușește să o emane în majoritatea interviurilor.

Acest lucru nu se întâmplă deoarece este un bun vânzător de vise, ci pentru că înainte de toate crede cu tărie în ceea ce face și este pregătit să riște pentru a realiza ce își propune. Evident, avantajul este că își permite să riște.

Pe 31 martie 2020, Elon a spus că Tesla dispune de ventilatoare aprobate de către FDA, pe care le poate trimite către spitale, acolo unde sunt iminent necesare.

Ulterior, au apărut știri și reacții negative orientate către Tesla. Am citit o grămadă de tweet-uri cu nemulțumiri, care duceau către diferite site-uri cu afirmații nefondate sau chiar știri false.

După care am văzut clipul de mai jos iar materialul vorbește de la sine.

Inginerii Tesla au reușit să proiecteze o soluție în timp record. Chiar dacă e bazată pe principii de funcționare deja cunoscute, pun pariu că are mai multe fail-safe-uri decât are nevoie.

Oamenii ăștia chiar vin cu soluții în timp ce în Romania ne confruntam cu blocaje iar încercările de a produce ventilatoare local par mai degrabă strategii de marketing eșuate.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
2 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.