magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Timpul este cel mai dur inamic

Da, timpul este cu adevarat cel mai dur inamic pe care il putem avea. Indiferent de referintele pe care le-am considera a fi mai mult sau mai putin perfecte ca „unitati de masura” a vietii,  timpul este cel cu adevarat esential si caracteristic intregului univers.

Acesta este atat prietenul cat si inamicul nostru, implicit al tuturor lucrurilor din univers. Afirm acest lucru deoarece, totul imbatraneste in timp. Eu, tu, familia, plantele, intreaga natura, chiar si batranul soare, imbatranim. Totul moare intr-un final…

Luati aminte ca nu avem decat o singura viata. Citind aceste randuri tocmai v-am rapit cateva minute pretioase pe care as fi preferat sa le petreceti cu familia. Va incurajez sa inchideti computerul, sa deconectati telefonul si sa uitati pentru o clipa de munca, de responsabilitati, de tot ceea ce aveti de pregatit pentru job, facultate, scoala si tot asa.

Aveti familie care necesita atentie, e a voastra, as vrea sa o pretuiti. Sunt sigur ca exista cel putin o persoana speciala pentru voi, o mama, poate fiica, un fiu, un tata, un iubit sau o iubita.

Nu va ignorati sentimentele, nu va fie frica. Traiti, iubiti si bucurati-va de viata.

Avem doar una.

Sursa imagine articol: https://maayphotography.tumblr.com/post/19740809479

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.