magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Toyota Aventis – pentru cei ce vor sa fie remarcati (P)

toyota avensis 2012

Inainte sa vorbesc despre Toyota Aventis si despre universul auto la care sunt atat de nepriceput, tin sa mentionez faptul ca acest articol face parte din maratonul de probe pentru Superblog 2012. Locul unde imi voi macina materia cenusie in cautarea creativitatii si coerentei.

toyota-avensis-2012-exterior-tme-008-prev_tcm420-1099909

Dupa cum am spus, sunt atat de nepriceput la domeniul asta. N-am nici macar permis de conducere insa trebuie sa scriu despre masini. Sper ca articolele mele sa aduca beneficii catre Toyota si sa nu cad in penibil atat de tare.

In continuare am sa vorbesc pe scurt despre cum vad eu Toyota Aventis si ce parere am despre ea.

toyota-avensis-2012-exterior-tme-001-prev_tcm420-1099888

Mai peste tot se vorbeste depre un design complex si interesant pe care Toyota la adoptat pentru Aventis, si nu neg acest fapt. Este foarte elegant si imbina o dinamica interesanta cu eleganta data de masinile de lux. Insa deasemenea trebuie sa mentionez ca parca imprumuta putin din liniile unui Lexus, iertata-mi fie mentionarea altui nume in articol.

Din experientele de anul trecut pe care le-am avut cu o Toyota Tundra pot garanta ca se pune mult accent pe detalii. Totul este lucrat fin, atent si extrem de bine. Toyota doreste sa se fata remarcata in primul rand prin perfectiunea cu care isi produc masinile cat si prin tehnologia de ultima ora inclusa. Toyota pune mult accent pe tehnologie, siguranta si confort.

O chestie extrem de misto este sistemul multimedia, se numeste Toyota Touch&Go Plus si oferta o multime de standarde de conectivitate. Desigur tehnologia nu mai este noua, ea fiind prezenta pe mai toate masinile Toyota existente pe piata.

toyota-avensis-2012-interior-tme-007-prev_tcm420-1099936

Prea multe detalii despre diversiteatea tipurilor de motorizare sub care aceasta masina vine, nu va pot spune. Si nu pentru ca n-am informatii, insa cred ca nu sunt calificat sa vorbesc despre asa ceva. Cele mai bune informatii despre asta le gasiti direct la un showroom Toyota cat si pe siteul acestora.

Personal nu ma simt satisfacut de o astfel de masina, simt ca nu ma defineste deloc. Este o masina impunatoare, mare, eleganta, extrem de fiabila si foarte eficienta. Nu are consumuri mari si cred ca fratele meu se incadreaza perfect in clasa posesorilor de Aventis.

Eu as merge pe un Yaris sau ceva mai mic. 😀

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.