magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Tu ce ai facut de revelion?

Ieri, pe la 10 – 11 dimineata, am pus mana pe camera si m-am apucat de filmat planurile mele pentru revelion. Intentionam ca in noaptea de revelion sa stau putin cu familia, sa ne uram la multi ani, apoi sa revin la computer si sa fac un maraton de Overwatch.

Din pacate planurile mele s-au sfarsit pe la ora 22, deoarece, imediat dupa ce am mancat, m-a apucat o indigestie urata, combinata cu frisoane si stare de somnolenta. Asa ca la 11 sforaiam bine de tot. Atat de puternic incat vecini au crezut ca sunt artificii afara, cu 30 de minute inainte.

Ce am facut eu de revelion? Am dormit. Am dormit bine de tot. Pana pe la 8:30 de dimineata, cand mi-am amintit ca am de terminat montajul filmat anul trecut si un articol de scris.

Intrebarea mea pentru voi e simpla, insa poate genera o infinitate de raspunsuri, deoarece nu toti suntem sinceri cu privire la ceea ce facem. Ne place sa folosim filtre in fotografii, deseori pentru a masca fie uratul, fie realitatea, pentru ca nu ne place. Asa ca raspunsul intrebarii mele poate sa fie o minciuna frumoasa, sau poate sa fie un adevar.

https://www.youtube.com/watch?v=EOG_L-OQ3-0

Intrebarea ramane. Tu ce ai facut de revelion?

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
5 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.