magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Tweet-ul cu numarul 15.000! (licitatie)

Articolul de fata se vrea un fel de licitate. Prin urmare tweet-ul cu numarul 15.000 este de vanzare. Tinand cont de faptul ca traiam in Romania, loc in care nu poti face bani din rahat decat daca esti foarte bun la asta, nu cred ca am sanse de reusita.

Totusi sunt o persoana extrem de optimista si nu ma las demoralizat usor. Asa ca scot la „licitatie” tweet-ul cu numarul 15.000 plus o mentionare intr-un video log pe care il voi face dupa vanzarea lui, probabil in urmatoarea saptamana. Licitatia asta nu se bazeaza neaparat pe bani, pot vinde tweet-ul atat pe produse cat si servicii.

Asadar, oferta cea mai buna castiga ciripeala cu numarul 15.000!

Contul meu de twitter are o vechime destul de mare, m-am inregistrat pe 6 februarie in anul 2008 si am 1974 de urmaritori. O mare parte dintre ei sunt destul de activi, insa nu ma pot lauda cu o influenta prea mare asupra lor.

Mai multe detalii despre cat de influent sunt pe twitter si nu numai, gasiti pe klout.

In cazul in care nu reusesc sa vand acest tweet sau nu sunt multumit de oferte, are un scop deja fixat. Voi alege un produs din gama Maguay pe care il voi promova.

Doresc sa le multumesc acestora cu ocazia asta pentru invitatia la Zilele Muzeului Comunicațiilor și Informaticii. Din motive financiare nu pot ajunge. Sper sa va distrati, sa socializati, sa aveti parte de o lansare exceptionala si de o zi superba.

Si daca tot am publicat articolul asta in categoria social media, hai sa vedem cat de bine lucreaza social media si cat de mult doreste ea sa imi promoveze articolul. Sariti cu like-uri, tweet-uri si alte distribuiri. Recunosc faptul ca am nevoie de o mana de ajutor!

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
8 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.