software gestiune facturare magazin
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Unde gasesc un suport pentru doua monitoare?

Cred ca de vreo saptamana si ceva am inceput sa dezvolt o noua obsesie din a cauta un suport pentru doua monitoare. Nu ca as avea neaparat nevoie sa utilizez doua monitoare, insa a trecut un an si ceva de cand am achizitionat un birou mic, simplu si alb. Este de la Ikea si arata exact ca in poza de mai jos.

ikea desk

Problema e ca nu-mi incap doua monitoare full HD pe el, asa ca ori cumpar un birou mai mare ori caut un suport. Din pacate in Romania ofertele nu sunt atat de variate pe cat credeam. Majoritatea suporturilor pentru doua monitoare sunt fie foarte scumpe, fie foarte urate si mari.

Nici macar la renumitul eMAG nu am reusit sa gasesc un suport ce permite montarea a doua sau trei monitoare pentru birou. Am gasit in schimb un suport cvadruplu, adica pentru patru monitoare, la pretul de 620 lei.

Pe mine ma intereseaza un suport simplu, format dintr-o teva care se prinde de birou exact ca o menghina iar in partea de sus sa fie inca o teava pe care sunt sistemele de prindere a monitoarelor.

PC Garage are in oferta un model asemanator ETV90040 cu ceea ce am eu nevoie. Modelul este ETV90040 si vine la un pret mult mai acceptabil, 300 lei. Totusi… la 300 lei parca mai repede imi vine sa cumpar inca un monitor.

set up doua monitoare

Oare merita sa caut un suport sau mai repede schimb biroul?

2 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.