magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Utok a prezentat trei tablete echipate cu procesoare Intel Atom

Utok are un model de business foarte bun. Se cunoaste experienta oamenilor de la Skin ce stau in spatele brandului, masurandu-si atent fiecare decizie luata.

Dupa ce au zduncinat piata telefoanelor si tabletelor in urma cu un an, acestia au tinut recent o conferinta unde au prezentat detalii ale parteneriatului dintre ei, Intel si Foxconn. Pe langa asta, au prezentat 3 device-uri noi. Mai exact, acestia au prezentat 3 tablete echipate cu procesoare Intel Atom, realizate in fabricile Foxconn.

utok-tableta

Pretul de pornire este de 299 lei pentru modelul Utok i700, o tableta de 7 inch cu 1 GB RAM, 8 GB memorie interna, baterie de 3000 mAh, Wi-Fi si procesor Intel Atom Z2520 la 1.2 GHz. Un pret rezonabil, justificabil as zice eu.

Pretul urmatoarelor modele, i700 Ultra si i800, ramane momentan necunoscut. Desi, cel mai probabil i700 Ultra o sa fie la 499 lei iar i800 la 799 lei.

Spre deosebire de i700, modelul Ultra vine dotat cu 2 GB RAM, ecran IPS si 16 GB memorie interna. In rest sunt identice.

i800 este ceva mai performanta, fiind bazata pe Quad Core Intel Z3735F, cu 2 GB RAM, 16 memorie interna, baterie de 4000 mAh, ecran IPS de 8 inch, camera de 5MP si Windows 8.1.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.