magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

uTorrent a fost banat pe cateva torrente private

Cei de la uTorrent au lansat mult asteptata versiune 2.0 a softului uTorrent. Feedbackul general a fost foarte pozitiv, insa critici au etichetat noua versiune ca fiind foarte nedreapta, iar ca rezultat a dus la banarea clientului in cateva locatii private pe internet.

Una din cele mai semnificante schimbari din noua versiune de uTorrent este uTP. Un micro protocol de transfer pentru noua versiune de uTorrent, acesta este creat special pentru a fi mult mai network-friendly decat predecessorul sau.

Prin uTP, uTorrent a devenit mult mai compatibil cu retelele de internet, acesta se regleaza singur pentru buna functionare si detectare a configuratiei potrivite. Echipa uTorrent spera ca aceasta adaugare va reusi sa elimine nevoia ISP-ului de a controla traficul, iar userii vor avea mai putin interferente cu aplicatiile locale.

Eficacitatea noului sistem uTP inca este dezbatuta, doar ca oamenii din comunitatea BitTorrent au notificat o alta problema. Potrivit unor proprietari de torente private, uTorrent nu mai joaca la fel de corect din moment ce utilizatorii de uTorrent sunt singurii care beneficiaza de noul protocol.

Ca rezultat, cateva torrente private au considerat asta ca fiind nedrept si nu au dorit afisare pe siteurile lor a versiunii 2.0. Acestia practic au banat noua versiune, fotand userii sa ramana la o versiune mai veche.

Simon Morris, Vicepresedintele BitTorrent’s admite ca proprietarii trackerelor au dreptate, insa sustine ca este greu sa inovezi fara sa intampini dificultati tehnice.

Simon Morris catre TorrentFreak.com “This is part of the challenge of innovation… but hopefully a challenge we’ll overcome,” Morris told TorrentFreak.

Sursa torrentfreak

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.