magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Viata nu poate fi perfecta

V-ati imaginat vreodata cum ar arata viata voastra in alta parte? Poate in alt oras, in alta tara sau chiar pe alta planeta. Dar totusi sa nu mergem chiar atat de departe si sa ne limitam la alta tara. De foarte multe ori mi-am imaginat cum ar arata viata mea in diferite locuri ale planetei.

As vrea sa imi pot permite sa ma mut in Anglia, Statele Unite, Suedia, Norvegia, Tailanda sau  Australia. Insa viata este mult mai dura decat majoritate dintre noi ne asteptam. Cel putin asta este situatia in Romania, loc in care chiar daca ai idei excelente si iti poti face un viitor bun, mereu vor fi persoane care te vor impiedica sa faci asta.

Inca visez uneori la momente in care fug din tara, ma refugiez intr-un loc linistit din nordul Californiei, imi fac o casa si imi deschid un centru de reparatii PC. Si culmea, afacerea merge bine deoarece acolo toata lumea gandeste altfel. La noi exista un nea Nicu, bun la toate, care te rezolva cumva.

Chiar ieri discutam cu o prietena din Tailanda despre cum m-as putea descurca acolo. I-am spus ca sunt foarte optimist si cred ca m-as simti excelent. M-as muta, deschide un alt blog, scrie despre viata mea acolo si poate cu putin succes chiar m-as putea apuca de video blogging pentru branduri locale. Reclama este platita decent in alte tari, iar companiile chiar sunt in cautare de reclama.

Totusi, cati dintre noi duc viata dorita?

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
3 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.