magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Am avut un vis despre revizuirea sistemului de învățământ în 2020

Nu mi se întâmplă să visez prea des, însă atunci când o fac este al dracului de intens, mișto și în general amuzant. Spre exemplu, în dimineața asta, m-am trezit cu zâmbetul pe buze după ce am avut un vis în care am participat la o procedură de revizuire a unui sistem informatic, în anul 2020!

Metodologia era simplă. Ministerul a ales să testeze noul sistem prin „retrimiterea” la scoală a unor grupe de oameni care au fost deja elevi, majoritatea fiind deja părinți. Se pare ca eu și colegii mei din generală am tras lozul norocos. Uite așa, neuronii mei au explodat într-o fantezie de maxim 10 secunde, care a despărțit realitatea de un univers psihedelic extrem de amuzant.

Testarea urma să aibă loc în liceul Tărtășești. De fapt, acolo a avut loc întreg visul, care a început în laboratorul de biologie, unde fosta mea profă de fizică ne explica întreaga procedură. Nu îmi aduc aminte tot ce a spus, deoarece în vis, ca și în realitate, am început să vorbesc mult și prost, făcând diverse glume cu niște colegii mai amuzanți. Plus că, lângă profă se afla un elefant (nu e o metaforă), exact ca ăla din reclama de la biscuiții toortitzi, care stătea liniștit pe un scaun și sorbea cu poftă dintr-o cutie de suc pentru copii.

Pe fiecare bancă am găsit niște dosare cu numele nostru. După ce le-am răsfoit am constatat că în subsolul uneia dintre paginii exista un username și un token de autentificare, generate într-un mod extrem de misterios. De ce misterios? Pentru că username-urile pe care le-am reținut erau cam așa:

  • KaminoPrinces69
  • SailorMoonGirl
  • Elefant43_pro
  • SalamPauăr (power)

După ce mi-a trecut criza de râs, m-am uitat către colegii de clasă și am întrebat: care merge la info să băgam un Starcraft?

Ne-am ridicat și duși am fost.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.