magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Voi de unde vă cumpărați șosete?

Nu, nu glumesc. Chiar sunt curios de unde naiba vă cumpărați șosete. Pe vremea când eram în oraș mergeam la orice supermarket de pe bulevard, luam cateva perechi de șosete scurte și aia era.

Acum, fiind la țară, am de ales dintre a da o fugă până în București, a le cumpăra din târgul local (doar sâmbata) sau online.

Sunt leneș, rar mi se întâmplă să mă apuce un chef nemărginit pentru a merge la cumpărături și să mă plimb cu orele printre rafturi. În general prefer cumpărăturile online, însă când vine vorba de șosete sau încălțăminte, parcă mereu dau greș.

Noroc că sunt abonat la tot felul de chestii și văd newslettere care-mi atrag atenția uneori. Astăzi mi-a picat cu tronc un site de șosete, mai bine zis un magazin online specializat in șosete și ciorapi care o gamă destul de mare de șosete scurte, fix de care imi plac.

Magazinul se numește Ciserom iar din câte văd sunt de fapt producatori. Fabrica se află în Sebeș, județul Alba și au o experiență de circa 90 de ani.

De 90 de ani lumea își tot bagă picioarele in produsele lor. (pun intended)

Mai jos regasiti o mica prezentare despre Ciserom pe care am preluat-o de pe canalul lor de Youtube.

Acum, dacă stau să mă gândesc mai bine, fix când scriu articolul ăsta realizez că am mai purtat șosete de la Ciserom, însă niciodată n-am dat importanță etichetei de pe produs. În general luam un set de ciorapi, rupeam repede eticheta și îi băgam satisfăcut în picioare.

De asemenea, site-ul Ciserom mi se pare super bine facut, are un design foarte plăcut, viu colorat și foarte bine structurat. În prima pagină există o mică prezentare a firmei, informatii despre linia tehnologică și valorile firmei. Din postura de creator de continut digital, site-ul mi se pare fix ce trebuie!

Ținănd cont că mi se cam termină stocul de șosete scurte, cred că o să plasez o comandă pentru două seturi care mi-au atras atenția.

Primul este un set de șosete cu motive traditionale romănești, că doar trebuie să-mi gădile ceva puțin orgoliul de român.

Sosete cu motive traditionale romanesti
Sosete cu motive traditionale romanesti

Sunt 5 perechi în setul ăsta, compoziția este de 78% bumbac și 21% poliamidă iar fiecare pereche are un colorit diferit. Nici prețul nu este rău, setul costă 33 lei, de unde rezultă 6.6 lei pentru o pereche. N-am idee dacă este mult sau puțin. Mi se pare un preț ok.

Al doilea set care mi-a atras atenția este ceva mai colorat și se numețe șosete SMILEY FACE pentru barbati. Sună amuzant, dar cum sunt un sensibil mă las influențat de coloritul lor viu și le trec in wishlist.

Sosete colorate Smiley Face
Sosete colorate Smiley Face

Spre deosebire de setul precedent, acest set contine 7 perechi de șosete, fiecare pereche are altă culoare însă compoziția este identică și sunt tot scurte. Plus că emoji-urile alea fac toata frumusețea iar prețul este la fel de rezonabil, 46 lei pentru 7 bucăți.

Chiar dacă aș cumpăra doar al doilea set, tot aș avea șosete pentru o săptămână. Câte o culoare nouă în fiecare zi.

Deci curiozitățile mele sunt urmatoarele.

  1. Voi de unde vă cumpărați șosete?
  2. Ce modele preferați lungi/scurte?
  3. Aveți modele de șosete amuzante din punct de vedere al design-ului?

PS: dacă locuiești în zonă se pare că sunt în căutare de forță de muncă. Pe site-ul lor 8 posturi disponibile, 4 pentru poziția de reglor masini de tricotat și 4 pentru tricoter. Vedeti pagina cariere pe Ciserom pentru mai multe informatii.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.