magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Vonino lanseaza Magnet M1 4G prima tabletă cu AndroidTM 7.0

Si un al doilea comunicat, tot cu lansari, tot de la Vonino.

Vonino Magnet M1 4G prima tabletă cu AndroidTM 7.0 Nougat în oferta Orange Best Deal

VONINO, unul dintre principalii jucători de pe piața tabletelor și smartphone-urilor din România, ale cărui tablete sunt disponibile și în magazinele Orange și ale partenerilor Orange, vă aduce în oferta Orange Best Deal prima prima tabletă cu Android 7.0 Nougat disponibilă pe piața locală, modelul Vonino Magnet M1 4G.

Vonino este într-o continuă dezvoltarea a gamei sale de produse consolidând pozitia brandului pe o piață din ce in ce mai competitivă prin lansarea primei tablete cu sistem de operare Android 7.0 Nougat în oferta Orange Best Deal.

Tableta Vonino Magnet M1 4G face parte din gama de top a tabletelor Android disponibile atât prin specificațiile modelului, cât și prin atenția la detaliile de execuție și design.

Noul model de tableta Vonino, Magnet M1, este in promoția „Orange Beast Deal” și poate fi achiziționată la un preț standard de 149EUR (TVA inclus) sau cu avans 0 și rată lunară de 6 euro la abonamentul Orange Net 9 în magazinele Orange și pe www.orange.ro

Ca partener certificat GoogleTM Mobile Services, brand-ul Vonino aduce în gama sa de produse o dată cu noul model Magnet M1 4G și cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android, 7.0 Nougat, “With more ways to make Android your own, Android Nougat is our sweetest release yet.” conform android.com.

Vonino Magnet M1 este o tabletă 4G cu o diagonală de 10.1inci și specificații hardware care permit utilizatorului o experiență plăcută în utilizare, printre acestea fiind memoria RAM 2GB DDR3, memoria de stocare internă de 16GB (disponibili 11,17GB) sau procesorul Quad Core de la Mediatek.

Display-ul de 10.1 inci are o rezoluție HD 1280 x 800 pixeli de tip IPS care oferă o calitate superioară a imaginii, a luminozității și a culorilor redate.

Magnet M1 se poziționează în gama tabletelor business și pentru a oferi suportul necesar utilizatorului, propune un set complet de conectivitate, 4G-LTE FDD(B1,B3,B7,B20) Cat4 150/50Mbps, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n (Dual band 2.4 Ghz-5.0 Ghz), Bluetooth și GPS, dar și o baterie de 6500mAh care permite utilizarea la capacitate maxima pe durata unei întregi zile.

Tot pentru a oferi suportul necesar utilizatorilor să-i Vonino Magnet M1 4G vine cu pachetul Microsoft Apps preinstalat, astfel documentele salvate în contul de Drive sau în email sunt gata de editat și pot fi disponibile pentru a fi prezentate.

Pentru a fi o tabletă completă Magnet M1 4G este însoțită de 2 camere foto-video AF cu rezoluții de 5 megapixeli pe spate și 2 megapixeli frontal.

“O data cu lansarea noului model de tabletă, Vonino Magnet M1 4G, aducem clienților noștri avantajul competițional al producătorilor certificați Google Mobile Services prin livrarea unei tablete de top alături de cea mai nouă versiune de Android, 7.0 Nougat, la scurt timp după lansarea oficiala Google.”

Dragos Vasile, General Manager Vonino

Despre Vonino

Vonino Corporation este o companie americană care oferă clienților săi produse electronice inovatoare, fabricate cu ajutorul celor mai noi tehnologii.

Compania s-a dezvoltat și a devenit unul dintre producătorii OEM/ODM cu cea mai mare creștere, angajându-se în producţia de Tablete PC, Smartphone-uri, dispozitive Wearable smart/non-smart, tehnologie IoT, dispozitive Android multimedia, dispozitive Home-Multimedia, SmartTV-uri, TV-Box-uri, MP3-player-e și accesorii pentru acestea.

Un brand global

Prezent pe 5 continente, Vonino s-a consolidat ca un brand global care, an după an, și-a mărit cota de piață. Produsele Vonino sunt disponibile în Romania prin Orange, Vodafone, Emag, Flanco, Altex și mulți alții.

Conform ultimelor cercetări de piață, Vonino se poziționează ca brandul de tablete cu cea mai mare creștere din România.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.