magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Vreau un pc cu o platforma AMD Llano! (P)

94d073d69e_01

In ultima vreme m-am bucurat de o serie de castiguri de la diverse concursuri online care mi-au adus vouchere de cumparaturi. Doresc sa imi cumpar cateva componente pentru a-mi face un PC dupa propria dorinta, insa am nevoie de eficienta, performanta si cost redus. Solutia problemelor mele se numeste AMD Vision, mai exact un calculator pe platforma Llano! Probabil am sa imi ceva pe platforma Llano, am sa ii adaug 2 sau 4 GB Ram si am sa uit de griji o perioada.

Dar… Ce este Llano?

Llano este un produs interesant, succesor al lui Brazos, o solutie all in one ce elimina necesitate unei placi video prin alaturarea unui GPU langa CPU. In momentul de fata, AMD Llano este probabil cel mai revolutionar produs de pe piata in sectorul portabilelor. Este un procesor extraordinat pentru laptopuri, are consumul mult redus, performante video incredibile si un raport pret/calitate pe masura. Este ieftin!

La ce am sa folosesc Llano?

Dar la ce nu? La absolut orice! Nu sunt genul de persoana care intra in casa, porneste computerul, se uita la un film hd si apoi se culca. Nu, nu!  Eu chiar am nevoie de asa ceva, am nevoie de putere de procesare video. Folosesc foarte mult Photoshop, randari grafice 3d si multe alte aplicatii care imi fărâma efectiv netbook-ul. Zilele astea nu mai pornea din cauza temperaturilor la care procesorul actual urca. M-am speriat teribil deoarece fara el nu am sa termin competitia.

Sper sa reusesc achizitionarea unui laptop nou sau a unui calculator de tip desktop ce foloseste platformele Llano din 3 motive clare: sunt rapide, eficiente si ieftine! Astfel voi avea propria mea platforma Llano pe care am sa o folosesc in scopuri creative. Pana atunci sunt pedepsit sa indur problemele laptopului meu.

Acest articol este scris pentru etapa cu numarul 18 a concursului Superblog 2011.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.