magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Vreau un televizor nou de Craciun

Nu cred ca o sa-mi permit, insa pot spera la un televizor nou de Craciun. Si nu este pentru mine, ci pentru parintii mei. Eu nu ma uit la televizor de vreo 8 ani, cam de cand am inceput sa stau pe net si sa scriu pe blog. Un televizor nou le-ar prinde foarte bine, mai les ca au lor au 22 de ani. Da, ati citit corect!

Televizor color Sharp de 22 de ani.

Avem 2 ani cand a cumparat tata televizorul. Are 22 de ani, inca functioneaza si n-am schimbat bateriile din telecomanda VCR-ului (video recorder) tot de atunci.

Ieri am trecut prin Carrefour Colosseum, am mers direct la tv-uri si am inceput sa analizez ofertele. Am vazut 3 – 4 modele de LG, vreo 3 de Sharp si peste 50 de Samsung. Nici o oferta sub 999 lei. Nu vreau sa supar pe nimeni, insa nici un televizor, oricat de smart ar fi el, nu prea merita peste 1000 lei. Asa cum nici un iPhone nu merita sutele de euro la care se vinde.

Asta e piața, trebuie sa ma rezum la ceea ce pot sa gasesc in tara. Carrefour nu este solutia ideala, cu atat mai putin comoda. Prefer sa dau o comanda online, de la eMAG sau evomag, apoi sa o astept linistit cu fundul intr-o fotoliu si cu laptopul in brate.

eh5000Am pregatit deja o lista de televizoare din care am selectat unul singur. Sper sa reusesc sa strang suma de bani necesara pentru a il achizitiona. Este vorba de un televizor Samsung, modelul EH5000, cu o diagonala de 80 cm, full HD. Nu este un smart TV, insa vine cu toata conectiva necesara pentru a ii oferi tatalui meu fix ce are nevoie.

Pret la eMAG – (reducere 150 lei)

Pret evomag – (probabil vor mai aduce)

Personal as alege un TV mai mare, cu posibilitate de montare VESA, direct pe perete.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.