software gestiune facturare magazin
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Vremea trece, ideile bune rămân!

Pe la inceputul acestului m-am decis sa fac putina curatenie in colectia personala de cd-uri si dvd-uri adunate peste ani. Uite asa m-am trezit ingropat intre sute de medii optice de stocare, cu laptopul in brate si un zambet cretin pe buze.

Foarte multe dintre dvd-uri erau back-up-uri periodice din liceu. Desi au trecut 6 ani de atunci, inca ma simt uneori un pusti ametit, care nu stie ce vrea de la viata si uit uneori de prezenta necesitate a banilor sau de diversele probleme care imi bantuie viata.

Nu-mi vine sa cred cat de repede trece timpul. Parca ieri alergam cu tigara in gura, incercand sa par cool sau neprezentandu-ma la diverse ore pe care le consideram prea banale sau inutile pentru viitorul meu.

Si sincer, in mare parte chiar am avut dreptate. Pentru ca mi-am ghidat viata dupa principii, nu dupa bani. Am avut mereu dreptate in legatura cu tot ceea ce reprezenta “scoala” in momentul ala. Am vazut sistemul atat pentru ceea ce era cat si pentru ceea ce dorea sa reprezinte, din pacate nu m-am incadrat in el. Ba chiar mai mult, l-am sfidat, am calcat acolo unde “era interzis” si am avut curaj sa spun nu anumitor abuzuri. Dar asta e alta poveste, pentru alta data…

Dupa liceu, cat si in cursul acestuia, am avut diferite idei pentru mediu de afaceri din online. Idei care in momentul ala nu era prea rafinate. Poate chiar le lipseau cu desavarsire anumite studii privind aspecte economice si chiar de implementare pe timp lung. Eram naiv, entuziast, grabit.

Tocmai de asta m-am grabit de multe ori si am gresit. Am vorbit cu oameni, multi oameni. Le-am povestit ideile mele. Multe idei. Au fost implementate? Unele da, altele nu. Chestia nasoala pentru mine e ca n-am beneficiat de nici un castig din propriile idei. Insa am realizat ca ideile mele prind viata in mana oamenilor potriviti. Ceea ce inseamna ca … ei bine. N-am idei proaste.

Vremea trece, insa ideile bune raman.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.