magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

The Way Back – un film anti-comunism extrem de bun

Filmul The Way Back are un sinopsis extrem de simplu. Povestea se intampla in anul 1940 si invarte in jurul unui cerc de prizonieri de diferite nationalitati care planuiesc sa evadeze dintr-un lagar comunist aflat in Siberia. Dupa un de stat in Gulagul siberian, acestia se hotarasc sa evadeze intr-un moment in care viscolul le era cel mai bun prieten, acoperind in urmele lasate de acestia. Dupa numeroase situatii in care efectiv mureau de foame, traverseaza Siberia si planuiesc sa mearga pe jos pana in India, sperand ca asa vor scapa de comunisti.

Scapati din lagar, mergand prin China, Mongolia si Tibet, singurul dusman neinfricat este natura si cei 6400 km de salbaticie. Unii mor pe drum ca oameni liberi, insa in final, cei ramasi reusesc sa ajunga acasa. Filmul este regizat de Peter Weir dupa un scenariu scris de acesta si Keith Clarke, inspirat din The Long Walk, o carte scrisa de Sławomir Rawicz in 1955.

In film joaca si doi actori romani, Dragos Bucur si Alexandru Potocean, alaturi de Colin Farrell, Ed Harris si Mark Strong. Mai multe informatii despre film gasiti pe IMDB.

Trailer The Way Back

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.