software gestiune facturare magazin
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

XtremPC – inchidere temporara sau faliment?

Dupa 12 ani de existenta, revista XtremPC trecuse de la versiunea tiparita la mediul online. Au apelat la platforma wordpress pentru a face un site exceptional, au pregatit o serie de concursuri care au atras un numar foarte mare de cititori si au avut un forum ce numara pana la 15000 de useri.

In ochii mei, revista a fost un adevarat succes. Personal am fost abonat timp de 3 ani in vremea cand inca nu aveam internet. Ma delectam cu toate informatiile despre gadget-uri si jocurile din vremea respectiva. Din pacate redactia XtremPC a declarat cu cateva zile in urma urmatoarele:

Dragi prieteni,

Ca urmare a situaţiei economice nefavorabile şi a scăderii generale a nivelului de consum, echipa XtremPC este nevoită să vă anunţe cu mare regret închiderea temporară a publicaţiei. Astfel, începând cu 1 iulie 2010 vor fi închise pe termen nedeterminat atât ediţia tipărită a revistei, cât şi cea online, inclusiv forumul XtremPC.

Mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături în cei 12 ani de existenţă: cititori, parteneri, membri forumului, celor care ne-au susţinut şi ne-au încurajat în tot acest timp. Speram ca am reuşit pe parcursul acestor ani să vă convingem de profesionalismul jurnaliştilor noştri şi de valoarea materialelor informative pe care le-aţi putut gasi în paginile revistei şi online. Am încercat să prezentăm subiecte cât mai diverse din domeniul IT, care să acopere interesele tuturor cititorilor, fie ca a fost vorba de recenzii, articole despre hardware, software utilitar sau jocuri.

Vă promitem că vom reveni imediat ce situaţia economică ne va permite acest lucru.

Cu prietenie,
Redacţia XtremPC

As vrea sa cred ca revista o sa revina vreodata, insa lumea incepe sa renunte usor la presa scrisa in favoarea presei online. Oare ii vom mai vedea vreodata pe hartie?

Sursa: www.xtremepc.ro/forum

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.