magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

3 achiziții la început de 2017

Nu știu exact de ce, însă după o tentativă de angajare eșuată, m-am simțit mult mai motivat să mă ocup de lucrurile pe care deja le fac. Adică să scriu pe blog, să mai învăț una altă, să îmi aprofundez cunoștințele și overall să devin mai productiv.

Povestea băieților de la heRobotics mi-a amintit că fără investiții nu poți face progres. Investițiile astea constau atât în timp cât și în resurse financiare și materiale, fără de care, fie nu iți poți face treaba, fie nu o faci la fel de eficient.

Cum „treaba mea” se bazează în general pe generarea de conținut, m-am gândit că nu strică să fac câteva investiții. Așa că, la început de 2017, m-am gândit bine cum pot crește calitatea muncii pe care urmează să o fac, dar și confortul în timpul orelor de muncă. După circa două săptămâni de gândit și planificat, m-am hotărât să fac următoarele achiziții de la PC Garage:

suport ARCTIC AC Z2 pentru doua monitoare

  • prelungitor Orico HPC-4A5U cu 4 prize Schuko și 5 porturi USB la 2.4 A – 150 lei la PCG

prelungitor Orico HPC-4A5U

microfon somic salar sm91

Cum o să mă ajute achizițiile făcute?

Suportul pentru monitoare o să-mi elibereze spațiul de pe birou, facilitând în același timp o poziție de lucru ceva mai comodă. Microfonul o să aducă un plus de calitate materialelor video pe care intenționez să le fac iar prelungitorul, o achiziție destul de neașteptată, o să devină „stația principală de încărcare și alimentare” a tuturor dispozitivelor de pe birou.

photo credit: investmentzen Money Dumptruck via photopin (license)

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
5 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.