Ca tot n-am mai scris de ceva timp, am zis sa bag un articol din categoria Personal, asa pe scurt.

In urma cu aproximativ 4 saptamani, imediat dupa evenimentul organizat de F64 si Audio-Technica, aparatul meu foto, un mirrorless Sony NEX 5R, s-a hotarat sa decedeze. Nu s-a stricat de tot, ci doar cititorul de carduri intern, care fie a murit,  fie a oxidat, fie ceva mult mai grav la care nici nu ma astept.

Partea amuzanta este ca ma hotarasem deja sa vand obiectivul de kit, adica Sony NEX SELP 1650, pentru a strange bani de o lentila noua. Initial tinteam la ceva vintage, un Helios 44-2 58mm, insa ma tenta destul de mult si Yongnuo 50 mm pentru Canon.

Dupa ce m-am hotarat, asupra celui din urma, am realizat ca aparatul meu foto nu mai citeste cardurile SD. Prin urmare, am pus anunturi pe internet pentru a vinde si cel de al doilea obiectiv, un Sigma de 19 mm F2.8, dar si aparatul, gândindu-ma ca sigur găsesc oameni care sunt dispusi sa il repare, fiind un aparat excelent si foarte bine intretinut.

Zis si facut. Dupa 2 saptamani de discutat si negociat diferite oferte, cu tot felul de oameni care au pretentia sa le dai si lenjerie dupa tine pentru nimic, am gasit un cumparator decent si cu care m-am inteles foarte bine. Ne-am intalnit in Bucuresti. i-am predat aparatul saptamana trecuta, miercuri, urmand ca ulterior, in aceeasi zi, sa cumpar un body de Nikon D5100.

Acum sunt in F64, servesc o cafea si scriu articolul asta in timp ce il astept pe mister Nicky, care mi-a promis un obiectiv de 50 mm 1.8D pentru a putea utiliza noua jucarie.

Următorul produs din wishlist este un trepied, preferabil unul de video, cu care sa pot realiza prezentari video de produs.