Dupa cum bine stiti (daca nu stiati aflati acum), pe 31 mai 2017 am fost invitat la un eveniment organizat de catre F64 si Audio-Tehnica. Evenimentul a avut loc in showroom-ul F64, unde a fost prezentata aproape toata gama de produse comercializata de catre Audio-Technica, alaturi de cateva elemente istorice ale bradului dar si mici sfaturi cu privire la tehnica si procedura corecta de inregistare audio.

Asa cum m-am asteptat, Zsolt Zold, directorul tehnic al Audio-Technica Central Europe, a prezentat o serie de microfoane si echipamente recomandate pentru diferite circumstante. Desigur, nu au lipsit exemple de inregistrari cat se poate de concrete, unde publicul a putut observa, sau mai bine spus, asculta, cat se poate de clar, diferentele intre o inregistrare realizata corect, cu aparatura potrivita (si pozitionata corect) vs microfoanele incorporate in camere.

As fi vrut sa scriu mai mult despre acest eveniment, despre intrebarile pe care i le-am pus lui Zsolt Zold la final si despre echipamentul pe care l-am vazut, din păcate sunt presat de timp, asa ca am sa va las cateva cadre pe care le-am filmat in ziua respectiva. Nu va asteptati la prea mult, my camera is still shy.