magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Cum a fost evenimentul organizat de F64 si Audio-Technica

Dupa cum bine stiti (daca nu stiati aflati acum), pe 31 mai 2017 am fost invitat la un eveniment organizat de catre F64 si Audio-Tehnica. Evenimentul a avut loc in showroom-ul F64, unde a fost prezentata aproape toata gama de produse comercializata de catre Audio-Technica, alaturi de cateva elemente istorice ale bradului dar si mici sfaturi cu privire la tehnica si procedura corecta de inregistare audio.

Asa cum m-am asteptat, Zsolt Zold, directorul tehnic al Audio-Technica Central Europe, a prezentat o serie de microfoane si echipamente recomandate pentru diferite circumstante. Desigur, nu au lipsit exemple de inregistrari cat se poate de concrete, unde publicul a putut observa, sau mai bine spus, asculta, cat se poate de clar, diferentele intre o inregistrare realizata corect, cu aparatura potrivita (si pozitionata corect) vs microfoanele incorporate in camere.

As fi vrut sa scriu mai mult despre acest eveniment, despre intrebarile pe care i le-am pus lui Zsolt Zold la final si despre echipamentul pe care l-am vazut, din păcate sunt presat de timp, asa ca am sa va las cateva cadre pe care le-am filmat in ziua respectiva. Nu va asteptati la prea mult, my camera is still shy.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.