magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Concluzii după testul cu Adsense

Inainte de toate, articolul asta clar nu se adreseaza oamenilor care inteleg cum functioneaza Adsense-ul si care au deja experienta in treaba asta, ci mai degraba oamenilor care au impresia ca daca vor umple o pagina web cu ads-uri vor scoate bani. Pentru ca desigur, au auzit ei asta la televizor sau pe internet, deci trebuie sa fie adevarat.

Cineva m-a tras de urechi ca n-am scris niste concluzii dupa experimentul cu Google Adsense. Adica cel de mai jos.

Am pornit un experiment cu Google Adsense

Asa e. N-am scris. In primul rand n-am avut chef si in al doilea rand am primit un update la tema de WordPress pe care o utilizam atunci. Ad-urile fiind implementate direct in codul temei, au disparut imediat dupa update si n-am prea avut chef sa le pun la loc.

Totusi, concluziile sunt urmatoarele:

  • preturile per clic sunt in continuare foarte mici pentru Romania (este de inteles din multe motive)
  • am prins cateva click-uri din america, platite cu sume decente, intre 50 centi si 1.27 dolari (prin urmare, daca vrei sa faci cea banuti cu adsense, e bine ca site-ul tau sa fie in engleza, de preferat adresat americanilor)
  • faptul ca ai reclame prin google adsense pe blog nu iti ajuta in niciun fel pozitionarea in rezultate google indiferent de ce aleg sa creadă unii cum ca google face push up la treaba asta si alte cacaturi (vrei sa apari pe prima pagina? trebuie sa muncesti pentru asta)

Ah! Si la final tin sa va reamintesc niste chestii. Proprietarii de bloguri/site-uri, sau editori, sau cum vreti sa va numiti, nu au voie sa dea click pe propriile ads-uri de la google. Puteti sa utilizati chiar si proxiuri ca va taie tata google craca imediat.

Ma repet. Vreți bani? Trebuie sa munciți pentru ei indiferent de domeniu.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
6 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.