magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Creare magazin online – Ce platforma de eCommerce as alege (P)

Daca citesti acest articol presupun ca ai avut deja contact cu platformele de ecommerce sau macar ai habar despre ce vorbesc. In caz contrar, ca multi altii, fie vrei sa iti deschizi un magazin online, fie te documentezi despre ce presupune treaba asta si vrei sa stii care este cea mai potrivita platforma de ecommerce.

In mod clar, cea mai simpla solutie este sa utilizezi un serviciu de ecommerce managed. Adica o platforma online, in general in cloud, care este administrata de altii. Desi nu este o solutie rea, fiind in general destul de ieftina, are o o multime de limitari. Iar aici ma refer atat la limitarile de design si posibilitatea de personalizare, cat si diferite lipsuri privind functionalitatea platformei.

Din punctul meu de vedere, cea mai buna solutie este varianta self hosted. Adica iti achizitionezi un domeniu, un pachet de gazduire cat mai serios, de preferat un VPS, apoi te pui pe instalat si configurat o platforma de ecommerce si iti administrezi singur magazinul.

Treaba asta este extrem de complicata iar majoritatea celor care au idei bune, sau care pur si simplu doresc sa isi deschida un magazin online, nu au cunostintele necesare pentru a face asta.

Ce faci in cazul asta?

E simplu. Apelezi la o firma specializata care se ocupa de tot. Gazduire web, instalarea unei platforme de ecommerce, configurarea platformei, optimizare, marketing si seo. Spre exemplu platforma pentru magazine online Blugento, dezvoltata exclusiv pentru magazine online din România.

Platforma ecommerce - Blugento
Platforma ecommerce – Blugento

De ce platforma Blugento?

Pentru ca iti ofera toate avantajele unei solutii de ecommerce managed dar fata limitari. Este o solutie completa si performanta, ce are la baza platforma Magento si care acopera absolut toate necesitatile unui magazin online localizat in Romania.

In felul asta nu iti mai bati capul cu partea de infrastructura si nici cu problemele tehnice care pot sa apara. Termeni precum platforma, configurari, gazduire, update-uri, securitate devin o grija secundara. Scopul tau este de a creste magazinul asa cum iti doresti, de a promova produsele si de a face vanzari.

In momentul de fata, cei de la Blugento ofera 3 pachete de servicii:

  • Boutique – costa 59 euro pe luna si este o solutie perfecta pentru deschiderea unui magazin online mic, cu un numar redus de produse, potrivit spre exemplu unui producator.
  • Start – costa 99 euro pe luna si este o solutie putin mai complexa, adresata in general celor care doresc un magazin cu mai categorii de produse.
  • Grow – 199 euro pe luna, recomandat pentru cei care au o oferta foarte mare de produse si care se asteapta la un val mare de clienti.

Dupa cum spuneam, platforma vine deja presetata pentru magazine localizate in Romania, dispunand de posibilitatea efectuarii platilor prin card bancar, plata ramburs si plata prin OP, livrarea produselor prin FanCourier sau DPD si chiar integrare cu sisteme de ERP si Gestiune.

Mai multe detalii despre Blugento gasiti pe site-ul oficial la adresa www.blugento.ro, prin email la adresa [email protected] sau la numarul de telefon 037 788 1060.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
3 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.