software gestiune facturare magazin
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

De 6 ani pe Twitter

twitter

Stiu ca n-am mai scris de aproape o luna, insa recent am gasit un email in care cei de la Twitter m-au felicitat pentru implinirea a 6 ani de la inregistrare. Adevarul e ca in ultimul an am inceput sa ignor din ce in ce mai mult ceea ce se intampla pe Twitter. Iar acest lucru nu s-a intamplat datorita activitatii scazute de pe Twitter, sau asa zise-i afirmatii cum ca “Twitter nu a prins in Romania”.

Sunt atat de multi experti in social media care habar n-au ce vorbesc. Problema mea este ca sunt deja dependent de o retea de socializare, care in prezent este Facebook. N-as vrea sa reaprind si dragostea avuta fata de pasarica albastra care-mi ciripea 24/7 pe toate orificiile telefonului mobil. O sa ma limitez la una singura.

Totusi am implinit 6 ani si nu pot sa nu fiu nostalgic. Imi amintesc ca bucurie de cateva momente in care am tot afirmat in gura mare ca Twitter mi-a schimbat viata. Ei bine, nu-i o minciuna, ci doar o parte de adevar. Nu doar Twitter mi-a schimbat viata, ci internetul.

 Sursa imagine: https://flic.kr/p/6AWWtp

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.