magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

De ce am renuntat la Jetpack Comments?

JetpackLuna trecută am publicat un articol despre MailChimp, WordPress, Jetpack și abonarea prin email. După o lună de teste și newslettere trimise prin MailChimp pot afirma că sunt extrem de mulțumit de serviciile oferite de către aceștia. Chiar și pe contul gratuit, statisticile sunt suficient de detaliate iar rezultatele pe măsură.

Din păcate intre Jetpack și MailChimp nu exista prea multa dragoste. Mai exact, nu există dragoste intre Jetpack Comments și Mailchimp. Nu am găsit nici o metodă simplă de integrare în zona de comentarii. Așa că am renunțat pur și simplu la utilizarea Jetpack Comments iar numărul de abonați prin email a început să crească.

Mi se pare perfect normal! MailChimp este „băiat deștept” și are implementată funcția de abonare prin email direct în zona de comentarii. Jetpack era oaia neagră care anula aceasta funcție. Pe forumurile WordPress se discută de peste 8 luni despre aceasta problemă. însă nimeni nu se agită prea tare să găsească o rezolvare.

Am să rulez o lună fără Jetpack Comments și apoi am să scriu un articol despre ce concluzii trag. Mă aștept la foarte mult spam.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
3 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.