magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Demoralizat de insulte

Prin 2010 am infiintat doua portale web locale (site-uri), unul pentru Brezoaele, localitatea unde m-am nascut si crescut, iar cel de al doilea pentru Tartasesti, unde am facut liceul. Nu imi este jena sa spun ca in ambele cazuri m-am lovit de ipocrizie si de o lipsa aproape totala de interes din partea oamenilor.

In Tartasesti am simtit totusi ca se poate realiza ceva, asa ca m-am concentrat mai tare si am pus bazele unui proiect mai amplu. Am convins un prieten bun sa ma ajute, am inregistrat domeniul www.tartasesti360.ro si ne-am pus pe treaba.

Dupa cum am spus si acolo, este nevoie de mult spirit civic si de implicare din partea oamenilor pentru a atinge anumite puncte de interes. Altfel nu se poate. Partea cea mai grea a fost sa ii fac pe oamenii sa inteleaga ce naiba vrei sa faci. Plus ca, la tot pasul ma loveam de problema: „Uite ba, vine asta din Brezoaia sa faca la noi. Sa se duca la ei acolo!”

O sa ma folosesc de intrebarea lui Chilian:

Ba contemporanilor, chiar sunteti toti imbecili?!

prostie

Eu incercam sa va explic inca din liceu cat de importanta este promovarea locala, industria, atragerea de investitori, crearea locurilor de munca, organizarea de evenimente sportive, culturale sau de orice alta natura. Iar voi? Ce?

De cativa ani aveti impresia ca un abonament la internet va ofera privilegiul de a injura liber pe oriunde aveti voi chef. Dragilor, faptul ca platiti 10 bani la un furnizor de servicii nu va garanteaza astfel de privilegii. Sa nu aveti impresia ca asta inseamna libertate de exprimare.

Dar lasa. E bine asa! Sa fim noi „spuma”. Niste copii care au strans sute de saci cu gunoi intr-o singura zi, in timp ce voi va uitati relaxati la TV. Niste copii care incercau sa va promoveze comuna, sa faca o schimbare, sa va fie voua mai bine. Noi si cainele. Va multumim.

522953_273036929451862_337225286_n

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
4 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.