magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Indexarea categoriilor si tag-urilor de catre Google

google search

Inca nu stiu daca este sau nu benefica indexarea categoriilor si a tag-urilor de catre Google. Nu am gasit un raspuns cu adevarat valid, asa ca tot ce-mi ramane de facut este sa testez de unul singur aceasta ipoteza.

Personal utilizez un plugin ce ma ajuta la optimizarea seo a continutului. Mai exact este vorba de pluginul Yoast SEO pe care l-am instalat pe toate site-urile mele. Mi se parte foarte usor de configurat si extrem de simplu de utilizat. Inca din primele versiuni, pluginul ofera utilizatorului cateva informatii esentiale ce il ajuta sa inteleaga cateva proceduri si tehnici esentiale de optimizare.

Pe intelesul tuturor: „sa dea bine in google”.

In afara optiunilor ce permit setarea unui meta titlu si unei meta descrieri, acest plugin ofera si accesul la optiuni mai avansate precum activarea si dezactivarea indexarii categoriilor si a tag-urilor.

Teoretic, in anumite circumstante, atunci cand indexarea celor doua este activa, exista sansa ca Google sa interpreteze continutul indexat ca fiind duplicat. Ceea ce este evident un lucru rau. Totusi, din cate am inteles de pe blogul Google, acest lucru se intampla foarte rar, motorul de cautare fiind capabil sa determine care este duplicat si care nu.

Asa ca ramane intrebarea: Este sau nu benefica indexarea categoriilor si a tag-urilor de catre Google?

photo credit: Google Logo Search via photopin (license)
Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
10 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.