magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

ING sau Banca Transilvania?

In urma cu ceva vreme, aproximativ 3 ani, am fost cu Valentin, bunul meu prieten si coleg de apartament la ING. Aplicam deja pentru niste carduri de debit cu taxe de emitere 0 si taxe de administrare tot 0, gandindu-ma ca as prefera sa platesc comisione mai mari decat o taxa anuala. Zis si facut!

Mi-am ridicat cardul insa nu prea l-am folosit in acesti 2 ani. Am incasat cateva plati, am scos bani dar n-am depus niciodata. Anul asta incep sa simt din ce in ce mai mare nevoia utilizarii acestuia. Si este o schimbare perfect normala, pe care probabil trebuia sa o fac acum ceva vreme.

Eram destul de ofticat pe taxa de administrare pentru internet banking, de 4 lei/luna. Insa am zis ca as putea sa trec cu vederea daca serviciile sunt ok. Totusi am inceput sa caut alternative pe la alte banci, Transilvania fiind singura care ma incanta la momentul respetiv.

Astazi am incercat sa efectuez o plata online, care RDS. N-am reusit dintr-o motiv cat se poate de amuzant. Trebuie sa merg la banca pentru a redepune datele personale, mai exact o copie dupa buletin, deoarece l-am schimbat anul trecut. Mi se pare normal, ING au dreptate. Nici macar nu mi-am dat seama ca trebuia sa merg la ei, desi acestia mi-au dat un sms cu 2 saptamani inainte sa-mi schimb cardul de identitate.

Totusi, peste 2 luni imi expira si cardul de debit. As putea sa inchid totul si sa ma mut la Transilvania sau as putea sa raman la ING. Homebankingul prin telefon suna bine. Mai ales ca prima mea experienta cu ei, astazi, prin telefon, a fost superba. In mai putin de 5 minute aveam toate informatiile necesare de la o domnisoara cu o voce extrem de placuta. Parca as fi sunat din nou sa o invit la cafea :))

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
4 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.