software gestiune facturare magazin
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Keyhost se relansează. Aceleași servicii excepționale dar cu alte haine!

keyhost

Anul 2016 pare sa fie unul plin de lansari interesante si optimism. Chiar recent v-am scris despre cateva dintre acestea. In continuare am placerea sa va anunt faptul ca firma de gazduire web Keyhost trece printr-un proces de rebranding.

Pe langa pachetele de gazduire web cu noua grila de preturi, si desigur noile “haine” ale site-ului, Keyhost lanseaza si pachete de gazduire WordPress.

In teorie, aceste pachete sunt orientate catre utilizatorii ce nu detin neaparat multe cunostinte tehnice, sau celor care au nevoie sa-si lansese un blog personal intr-un mod cat mai simplu si rapid. Procesul de instalare a platformei WordPress este automat si se activeaza odata ce plata a fost confirmata. Ba chiar mai mult, acestia ofera si o tema gratuita de WordPress ce indeplineste toate standardele Google PageSpeed.

pachete

De asemenea Keyhost pare sa-si concentreze atentia si catre clientii business, iar pe langa gazduire web acestia au inclus si o noua pagina cu servicii de web design si development.

Daca nu ma inseala memoria, primul contact pe care l-am avut cu cineva de la Keyhost a fost pe la sfarsitul anului 2010 2011. Oricum… nu mai conteaza. Pe vremea aia inca scriam aberatii pe ejohnny.net, aflandu-ma in “a doua treapta” blogosferica, dar totusi la inceput unui aventuri frumoase.

Naiv si foarte optimist, m-am bagat in diferite colaborari, campanii si concursuri, alergand dupa succes, faima si atentie. Glumesc. Eram intradevar naiv si foarte optimist dar tocmai asta a dus la colaborarea dintre mine si Keyhost.

Pana acum totul e bine!

Va invit sa cititi si un interviu mai vechi pe care Andrei Pietrosu, Key Executive Officer, a avut placerea (sper eu) sa mi-l ofere in urma cu ceva ani.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.