magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Mi-am luat panou decorativ din cărămidă 3D. Cât de ușor de montează?

Pe scurt, eram extrem de nemulțumit de cum se vede peretele din spatele meu atunci când filmez. Așa că mi-am luat panouri decorative din cărămidă 3D. Știu! sună așa de fandosit și pompos.

Tapet 3D autoadeziv caramizi albe din spuma moale 70cm x 77cm

De fapt, sunt niște bucăți care par realizate din ceva compozit de spumă poliuretanică. Practic este un fel de tapet autocolant dar reliefat și moale.

Tapet 3D autoadeziv caramizi albe din spuma moale 70cm x 77cm

Tapetul ăsta autocolant vine într-o varietate foarte mare de forme și de culori. Eu am ales să cumpăr tapetul care imită cărămidă albă. M-am gândit că alături de birou, care e tot alb, o să contrasteze plăcut când filmez, in special dacă îl iluminez corespunzător. Acum mă întreb dacă nu cumva era mai bine să cumpăr modelul care imită cărămidă roșie.

Tapet 3D autoadeziv caramizi albe din spuma moale 70cm x 77cm

Dimensiunea unei sigure foi este de 77 cm înălțime pe 70 cm lățime și grosime de 6 mm, cu greutatea de aproximativ 200 g.

Montare panou decorativ cărămidă 3D

Ținând cont că sunt niște foi de tapet autocolant, montarea lor este extrem de ușoară. Pe suprafața din spate, adică cea care se montează pe perete, există o bandă din hârtie care trebuie data jos. Sub ea regăsim un adeziv foarte lipicios care se lipește aproape de orice.

panou decorativ din cărămidă 3D

Peste tot pe internet scrie că este sigur, ecologic, non-toxic, numai bun de lipit peste tot în interior. Eu zic să luați informația cu ceva reticență. Pentru că arde foarte rapid și mă îndoiesc de non-toxicitatea adezivului folosit, deși nu miroase absolut deloc.

Încă un avantaj este faptul că se poate tăia efectiv cu orice foarfecă pentru a ajunge la dimensiunea necesară iar in cazul meu a fost lipit pe un perete văruit fără niciun fel de preparare.

Internetul este plin de oferte, insa cea mai buna mi se pare cea de la eMAG. Am platit 160 lei pe un pachet care contine 10 bucati, cu transport gratuit.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
One Comment

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.