magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Shuttle XS35: calculator de 3.3 cm grosime

Shuttle sunt deja cunoscuti pentru designul placut si foarte minimizat al calculatoarelor destinate utilizarii home si office. Firma a anuntat deja intr-un comunicat de presa aparitia mini PC-ului Shuttle XS35, acesta urmeaza sa fie prezentat luna viitoare la CeBIT.

PC-ul are doar 3.3 cm grosime si poate fi folosit ca un HTPC (home theater PC), acesta are mufa HDMI si este compatibil HD. Cum crezi ca ar fi sa ai un Shuttle XS35 pe post de HTPC la tine in sufragerie?

Jucaria din stanga are doar 1 litru, iar in ciuda acestor dimensiuni are tot ce ii trebuie. Ruleaza cu ajutorul unui Intel Atom D510 (Dual Core)clocat la 1.6GHz si foloseste chipset-ul  NM10 Express.

Cum nu era de ajuns sa fie mic si rapid, Shuttle au dotat XS35-ul cu o placa video din generatia ION 2, unGT218 capabil de performante incredibile.

Pe carcasa calculatorului se regasesc 5 mufe USB, o mufa VGA, mufa LAN si cele audio. In interiourul carcasei este montat un card reader multi-format, un hard disk de 2.5″ si o unitate optica slim. In privinta securitatii, cei de la Shuttle au dotat pc-ul cu un sistem de protectie ce foloseste cheile Kensington.

Racirea calculatorului se face pasiv, acesta nu dispune de nici un ventilator pentru racire. Sistemul este incredibil de silentios, HDD-ul fiind singura componenta care produce zgomot.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.