Finala Turneului Național de League of Legends

Saptamana trecuta am publicat un comunicat despre finala celui mai mare Turneu Național de League of Legends organizat in Romania. Astazi va reamintesc ca biletele sunt disponibile la prețul de 35 lei și pot fi achiziționate online, de pe site-ul kompostor.ro, insa daca nu mai prindeți locuri, o puteti vedea in direct pe Utv.

In continuare aveți comunicatul de presă.

E-Sports la TV: Prima finală a Turneului Național de League of Legends va fi transmisă live la Utv

București, 08.11.2016 – În Romania, gaming-ul devine o industrie din ce în ce mai importantă, iar turneele de e-sports contribuie la creșterea acestui fenomen, care atrage privirile a sute de mii de tineri. Finala Turneului National de League of Legends, eveniment ce va avea loc pe 19 noiembrie, la Auditorium Pallady, îi va avea ca parteneri oficiali pe Utv și Digi Mobil. Evenimentul va fi transmis, în premieră, live pe postul de televiziune Utv, sâmbătă, 19 noiembrie, începând cu ora 15:30.
 
Telespectatorii Utv vor putea urmări competiția dintre cele două echipe finaliste ale turneului, Nexus Gaming și Great! Team. Evenimentul este susținut și transmis de către Digi Mobil.
„Pentru prima dată transmitem live un eveniment național care unește două pasiuni: muzica și gaming-ul. “Young” este cuvântul de ordine în tot ceea ce face Utv și suntem mândri să le dăm șansa tuturor celor de acasă să simtă experiența League of Legends ca și cum ar fi prezenți acolo, în sală. Promitem o transmisiune live, în format HD și în avans față de streaming-ul competiției”. a declarat Iulia Adamache, PR & marketing UTV.
Transmisiunea live pe postul de televiziune va include atât competiția dintre cele două echipe, cât și premierea campionilor, suma totală a premiilor ridicându-se la 4000 de Euro.
Urmăriți site-ul utv.ro, cât și paginile de Facebook a Utv și a Finalei Naționale de League of Legends pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și unde vă așteaptă multe surprize.
Biletele pentru finala turneului național de League of Legends sunt disponibile la prețul de 35 lei și pot fi achiziționate online, de pe site-ul: https://www.kompostor.ro/6511, în limita stocului disponibil.
Utv este un post de televiziune muzical din România. Lansat pe 9 aprilie 2005 ca prima televiziune interactivă din țară, Utv are un format muzical contemporan. Din mai 2011, postul de televiziune a fost cumpărat de compania RCS & RDS, înainte fiind deținut de UTI Grup.
RCS & RDS este operator de servicii de telecomunicații din România, înființat în anul 1994. Compania este prezentă nu doar în România, ci și în Ungaria, Spania și Italia. Serviciile pe care RCS & RDS le pune la dispoziția clienților săi sunt Digi Net, Digi Tel, Digi TV, Digi Mobil, telefonie mobilă și internet mobil 3G și 4G, și Digi Mobil Net, internet mobil prin modem.